30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending vanaf €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
4350 in Nederland, 2300 in Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,rembours,paypal
EMAIL
053 8 001 002 033 20 111 44
Keurmerk webwinkel
Draadloze Microfoons Draadloos Headset Headset Microfoons Draadloos Dasspeld Rever Microfoons Audio Installatie Kabels

Draadloos Microfoon Kopen? Waarop Moet Je Letten

Waar moet je op letten als je een Draadloos Microfoon wil gaan kopen? DraadloosMicrofoon.nl geeft je tips over Geluidskwaliteit, Voordelen en Nadelen van verschillende systemen. Welke frequenties goed zijn, en welke geschikt zijn voor Nederland en Belgie.

Kwaliteit van de Microfoon

De kwaliteit van de microfoon verschilt meestal per prijsklasse. Bij de goedkopere draadloze systemen zit meestal een prima microfooncapsule. Maar die is meestal toch minder dan de microfoon capsules bij de luxere en duurdere microfoon systemen. Ook de richtingsgevoeligheid kan nogal verschillen.

Handmicrofoon, Headsetmicrofoon of Dasspeld Microfoon?

Voor presentatie en zang is een handmicrofoon vaak de beste oplossing. Bij presentaties van evenementen kun je deze ook zo weer wegleggen, of een interview houden, of doorgeven aan iemand anders.

Voor presentaties waarbij je je handen vrij wil hebben kun je een mini dasspeld microfoon kopen. Of kiezen voor een kleine, onopvallende earset headset.

Voor musicals, theater, caberet is een earset headset of gewone headset de beste keuze.

Frequenties, Vast, Flexibel, Regels

Draadloze microfoon systemen en headset moeten wel voldoen aan de nederlands, of belgische regels en wetgeving, afhankelijk waar je deze gaat gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld helaas nog veel draadloze systemen in de omloop, en zelfs die verkocht worden, die niet voldoen aan de wetten en regels. Wat nog vervelender is voor de gebruikers is dat deze microfoons vaak ook last hebben van storing door bijvoorbeeld mobiele telefoons!

Alle Microfoons die u koopt via DraadloosMicrofoon.nl zijn gegarandeerd in de juiste frequenties en zonder storing!

De microfoons en headsets die draadloos microfoon verkoopt zijn allemaal goedgekeurde systemen die perfect te gebruiken zijn in Nederland en/of Belgie. Wilt u ook met het systeem naar het buitenland? Neem dan even contact op dan zoeken wij voor u uit welke systemen zowel hier als in het buitenland te gebruiken zijn.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 DraadloosMicrofoon.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.