30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze MicrofoonsDraadloos HeadsetHeadset MicrofoonsDraadloos DasspeldRever MicrofoonsAudio InstallatieKabels

Draadloos Microfoon Kopen? Waarop Moet Je Letten

Waar moet je op letten als je een Draadloos Microfoon wil gaan kopen? DraadloosMicrofoon.nl geeft je tips over Geluidskwaliteit, Voordelen en Nadelen van verschillende systemen. Welke frequenties goed zijn, en welke geschikt zijn voor Nederland en Belgie.

Kwaliteit van de Microfoon

De kwaliteit van de microfoon verschilt meestal per prijsklasse. Bij de goedkopere draadloze systemen zit meestal een prima microfooncapsule. Maar die is meestal toch minder dan de microfoon capsules bij de luxere en duurdere microfoon systemen. Ook de richtingsgevoeligheid kan nogal verschillen.

Handmicrofoon, Headsetmicrofoon of Dasspeld Microfoon?

Voor presentatie en zang is een handmicrofoon vaak de beste oplossing. Bij presentaties van evenementen kun je deze ook zo weer wegleggen, of een interview houden, of doorgeven aan iemand anders. Wil je je handen vrij hebben dan kun je deze ook op een microfoonstandaard met microfoonklem zetten.

Voor presentaties waarbij je je handen vrij wil hebben en wilt kunnen rondlopen kun je een mini dasspeld microfoontje kopen. Of kiezen voor een kleine, onopvallende earset headset.

Voor musicals, theater, caberet en les geven is een earset headset of gewone headset de beste keuze.

Frequenties, Vast, Flexibel, Regels

Draadloze microfoon systemen en headset moeten wel voldoen aan de nederlands, of belgische of europese regels en wetgeving, afhankelijk waar je deze gaat gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld helaas nog veel draadloze systemen in de omloop, en zelfs die verkocht worden, die niet voldoen aan de wetten en regels. Wat nog vervelender is voor de gebruikers is dat deze microfoons vaak ook last hebben van storing door bijvoorbeeld mobiele telefoons en andere apparaten!

Alle Microfoons die u koopt via DraadloosMicrofoon.nl zijn gegarandeerd in de juiste frequenties en zonder storing!

De microfoons en headsets die draadloos microfoon verkoopt zijn allemaal goedgekeurde systemen die perfect te gebruiken zijn in Nederland en/of Belgie. Wilt u ook met het systeem naar het buitenland? Neem dan even contact op dan zoeken wij voor u uit welke systemen zowel hier als in het buitenland te gebruiken zijn.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 DraadloosMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.