XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Draadloos Microfoon Aansluiten op Audio Installatie? Types en Kabels

Een draadloos microfoon wordt meestal geleverd met een draadloos ontvanger. Deze ontvanger sluit je aan op een audio geluidsinstallatie of actieve speaker of audio mixer of mengpaneel.

Aansluitingen op de ontvanger

Aan de achterkant van de ontvanger zitten meestal 1 of 2 uitgangen die gebruikt kunnen worden op een aansluiting met een audio set te kunnen maken. Dit is bijvoorbeeld dan een jack uitgang of een xlr uitgang. En van daaruit komt dan het audio signaal wat weer naar het audio systeem gaat.

Aansluiten op de audio set

Op de audio installatie sluit je een ontvanger meestal aan op een microfoon ingang. Het kan natuurlijk ook op een andere audio ingang zoals een aux ingang of andere audio ingang. Wat wel belangrijk is om rekening mee te houden bij het aanschaffen van een draadloze microfoon of headset is dat je een audio systeem hebt wat geschikt is om een microfoon aan te sluiten.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 DraadloosMicrofoon.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.