XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

5 tot 8 Draadloze Microfoons Tegelijk

Wil je 5 tot 8 draadloze microfoons gebruiken dan kun je niet zomaar willekeurig verschillende draadloze microfoons naast elkaar gaan gebruiken. Hoe meer draadloze microfoons of headsets je tegelijk gaat gebruiken hoe groter de kans op storing van elkaar en hoe groter de kans dat je soms even geen geluid uit 1 van de microfoons hebt.

Meerdere microfoons tegelijk

Hoe voorkom je nu dat je draadloze microfoons elkaar gaan storen? Storing voorkom je door systemen te gebruiken die geschikt zijn om tegelijk te gebruiken en dat ze elk op hun eigen frequentie kanaal zitten. Veel van de goedkopere systemen werken prima met 1 tot 4 draadloze systemen tegelijk. Daarboven ook nog wel, mits ze allen hun eigen kanaal hebben, maar soms ook niet omdat ze eigenlijk niet precies en netjes genoeg met hun signalen om gaan. Hiervoor heb je dus iets betere draadloze systemen nodig .

CONCERT 88

Met het concert 88 systeem kun je tot 12 systemen naast elkaar gebruiken. Deze kun je gewoon los kopen en steed verder uitbreiden. Of in 1 keer een kant en klaar systeem kopen met meerdere microfoons. Hiervoor geld ook weer, meer dan 12 is ook wel weer mogelijk, maar niet standaard aan te raden aangezien de kans op storing na 12 weer wat groter wordt. Het werkt prima alleen er is iets meer moeite nodig om de frequenties te verdelen tussen de microfoons.

Synth 7

Wil je met 5 draadloze microfoons beginnen maar wel genoeg kunnen uitbreiden? Dan is het professionele synth 7 systeem de microfoon om te kopen. Dit systeem biedt naast een automatisch frequentie meter, dus niet meer zoeken naar vrije frequenties, ook een zeer professionele zang/spraak/presentatie microfoon die door veel zangers en zangeresssen als zeer fijn wordt ervaren.

CONCERT 99

Wil je met 5 draadloze microfoons beginnen maar wel genoeg kunnen uitbreiden? Dan is het professionele CONCERT 99 ysteem de microfoon om te kopen. Dit systeem biedt een autoscan, dus niet meer zoeken naar vrije frequenties, ook een professionele zang/spraak/presentatie microfoon die beter is dan de draadloze concert 88 versie, en bijna net zo goed als de synth7 draadloze microfoon. Eigenlijk is de concert 99 vergelijkbaar met de synth7 maar door een paar kleine wijzigingen zoals een iets voordeliger zang microfoon element en een kleinere display een stukje goedkoper.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 DraadloosMicrofoon.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.