30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze MicrofoonsDraadloos HeadsetHeadset MicrofoonsDraadloos DasspeldRever MicrofoonsAudio InstallatieKabels

Samson Go Mic Mobile Lav Professioneel Vlog Microfoon | Draadloos

Aanbieding: 249.00 -- Korting:8%
229.00 Gratis Verzending

Morgen in Huis* | Vandaag in huis* | Afhalen | Pin bij aflevering*
Op voorraad Direct Leverbaar
XLservice
Officiele Merk Garantie
2 jaar garantie
4350+ Afhaallocaties in Nederland
2300+ Afhaalpunten in Belgie
Nieuw: Pinnen bij aflevering
180 dagen gratis retour
Laagste prijs garantie

Samson Go Mic Mobile Lav Top 3 accessoires

  • Go Mic Mobile Handheld Samson
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Met dit dasspeld microfoon heb je een compleet draadloos microfoon systeem om samen met een mobiele telefoon/smartphone of camera direct goed geluid bij je video op te gaan nemen. Verschillende kabeltjes worden meegeleverd zodat je deze met veel typen telefoons en cameras kan gebruiken.

Vlog Microfoon

Wil je video gaan opnemen met een goede smartphone of iPhone? Of tablet of zelfs DSLR camera? Met dit professionele draadloze microfoon systeem kun je eindelijk ook heel goed geluid krijgen bij je videos. Het handige is vooral dat je dit systeem handig kan vast maken op je telefoon. En je kunt kiezen tussen 1 of 2 microfoons met een enkele ontvanger. Het standaard systeem wordt geleverd met 1 mini dasspeld microfoon en is ook te koop met 1 hand microfoon. Een extra losse transmitter met mini microfoon is ook los te koop.

Bedrijfs presentaties/commercials

Wil je meer professionele bedrijfsvideos of commercials maken? Dan kan dat tegenwoordig heel goed met een goede smartphone. De cameras in telefoons zijn zo goed dat meestal alleen het geluid nog niet van de gewenste kwaliteit is. Me de Samson Go Mic mobile is dat nu ook opgelost. Direct duidelijk en helder geluid bij je video zonder dat je dit apart moet opnemen en na afloop dit nog moet gelijk zetten met het beeld. Het draadloos systeem heeft tot 30 meter bereik dus voor vele toepassingen perfect te gebruiken.

Niews Reporter

Maak je nieuws items? Of ben je journalist? Dan is de Go Mic mobile ook een heel handig systeem om bij je te hebben om gemakkelijk overal direct videos te maken die meteen goed geluid hebben. Gewoon het Go Mic mobile op een telefoon en de dasspeld microfoon en de zender opdoen en je bent klaar om direct news items op te gaan nemen.

Interviews / 2 microfoons

Wil je een interview opnemen dan kan dat bijvoorbeeld met de handmicrofoon van deze versie, maar je kunt bij dit systeem ook kiezen om een 2e dasspeld microfoon als uitbreiding te kopen. Je kunt met de meegeleverde ontvanger maximaal 2 microfoons tegelijk gebruiken. Dit kunnen 2 dasspeld microfoons zijn voor interviews of dubbel presentatie, maar ook 2 handmicrofoons, of 1 handmicrofoon en 1 dasspeld microfoon.

Je kunt als presentator dus kiezen of je 1 microfoon gebruikt die je telkens zelf gebruikt en voor de persoon houdt die je interviewt. Of allebei een dasspeld microfoon gebruikt of misschien zelf liever de dasspeld microfoon gebruikt en een extra handmicrofoon houdt voor de personen die je interviewt.

Reviews, Tests en Opmerkingen


Snel geleverd, goede service. - Job, Haarlem


Bedankt voor de zeer snelle en duidelijke telefonische hulp. Zeer tevreden - Jolien


Fijn om advies van echte experts te krijgen - mvr Hermans

Meer draadloos: microfoons, headsets en toebehoren

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 DraadloosMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.