XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Draadloos Rever/Dasspeld Microfoons Kopen

Draadloos rever, mini dasspeld microfoons of complete systemen kopen, direct uit voorraad leverbaar. DraadloosMicrofoon.nl 4000 draadloos microfoon, headset en rever microfoons op voorraad.

Rever microfoons

Rever microfoons zijn draadloze dasspeld microfoons die voor tal van presenatie doeleinden gebruikt worden. Van les geven, tot complete tv producties. Het voordeel van een dasspeld mini microfoontje is dat deze heel onopvallend is en toch een redelijk close-up geluid heeft zonder weer overdreven dichtbij te klinken, zoals een headset meestal wel doet. Een headset is weer meer geschikt voor situaties met harde muziek.

Rever microfoontjes zijn er in verschillende typen te koop. Zo is er een richtingsgevoelig type en een rondom gevoelig type. Het rodom gevoelig type klinkt natuurlijker terwijl een richtingsgevoelig type weer meer volume geeft.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 DraadloosMicrofoon.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.