30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
6650+ in Nederland en Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,pinnen,Paypal
Draadloze MicrofoonsDraadloos HeadsetHeadset MicrofoonsDraadloos DasspeldRever MicrofoonsAudio InstallatieKabels

Draadloos Rever/Dasspeld Microfoons Kopen

Draadloos rever, mini dasspeld microfoons of complete systemen kopen, direct uit voorraad leverbaar. DraadloosMicrofoon.nl heeft 4000 draadloze microfoons, headsets en rever mini microfoons op voorraad.

Rever microfoons

Rever microfoons zijn draadloze dasspeld microfoons die voor tal van presenatie doeleinden gebruikt worden. Van les geven, tot complete tv producties. Het voordeel van een dasspeld mini microfoontje is dat deze heel onopvallend is en toch een redelijk close-up geluid heeft zonder weer overdreven dichtbij te klinken, zoals een headset meestal wel doet. Een headset is weer meer geschikt voor situaties met harde muziek of wanneer je een presentatie geeft met veel omgevingsgeluid zoals rumoerig plubliek.

De meeste dasspeld microfoontjes hebben een clip of klemmetje waarmee je ze vast kan klemmen op kleding zoals een t-shirt, stropdas, rand van een colbertje, kraag van een trui of rand van een blouse of overhemd.

Rever microfoontjes zijn er in verschillende typen te koop. Zo is er een richtingsgevoelig type en een rondom gevoelig type. Het rodom gevoelig type klinkt natuurlijker terwijl een richtingsgevoelig type weer meer volume geeft.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2020 DraadloosMicrofoon.nl van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com
Openingstijden
Klantenservice maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

XLmusic.nl webshop platform - ProjectXL.nl - CRMAV.com, usselerveenweg 96, 7546PJ Enschede. KvK 08086825 BTD-id NL001591506B24
Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.